Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Fisch und Meeresfrüchte, frisch, gemischt (bevorzugt Meerwasserfische: Kabeljau, Seeteufel, Barsch, Scampi, Krabben), enthäutet, entgrätet oder geschält und abgetropft
- 240 g Meersalz, grob
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1695 kJ / 405 kcal
- Protein
- 84 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zwiebelmarmelade
40min
Marinierter Lachs mit Buchweizen-Blinis und Zitronen-Dill-Creme
8 Std.
Lyoner
12h
Klassische Bratwurst
3 godz. 30 min
Scharfes Rindfleischpesto
40min
Lachsbratwurst
3 Std. 15 Min
Fischbrühe
30 Min
Muschelsuppe
40min
Geflügellebercreme
5h 30min
Geflügelleber-Pastete
1h 10min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15 min
Tomaten-Fisch-Suppe
35min