Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 1 Schalotte, halbiert
- 20 g Butter, in Stücken
- 30 g getrocknete Tomaten, ohne Öl
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 1 Streifen Zitronenschale, Bio (1 x 4 cm), dünn abgeschält
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL schwarze Pfefferkörner
- 100 g Weißwein
- 250 g Sahne
- 150 g Crème fraîche
- 4 Eigelb (Kl. M)
- 770 g Wasser
- 1 Fenchelknolle (ca. 160 g), in Stücken, zartes Grün in kaltes Wasser gelegt
- 1 Radicchio (ca. 200 g), in Stücken
- 1 Birne (ca. 120 g), fest, in Spalten
- 50 g Wild-Preiselbeeren, aus dem Glas
- 50 g Senf, grob
- 40 g Rotweinessig
- 40 g Olivenöl
- ¼ TL Pfeffer
- 40 g Zucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2858 kJ / 682 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 56 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crème brûlée
2sa 30 dk
Vitello Tonnato
48h
Parmesansüppchen
25 dk
Sauce Hollandaise mit Varianten
10 Min
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4h
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2hod. 45min
Gebrannte Eierlikörcreme
1sa 15 dk
Kaffee-Panna-cotta mit Pinienkern-Karamellsauce
4h 40 min.
Spargelnudeln mit Pecorino-Hollandaise
1sa
Ziegenkäsetartelettes mit Feigen und Chorizo
1sa
Schokoladen-Whiskey-Parfait
9 godz. 30 min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 Min