Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 1 Schalotte, halbiert
- 20 g Butter, in Stücken
- 30 g getrocknete Tomaten, ohne Öl
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 1 Streifen Zitronenschale, Bio (1 x 4 cm), dünn abgeschält
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL schwarze Pfefferkörner
- 100 g Weißwein
- 250 g Sahne
- 150 g Crème fraîche
- 4 Eigelb (Kl. M)
- 770 g Wasser
- 1 Fenchelknolle (ca. 160 g), in Stücken, zartes Grün in kaltes Wasser gelegt
- 1 Radicchio (ca. 200 g), in Stücken
- 1 Birne (ca. 120 g), fest, in Spalten
- 50 g Wild-Preiselbeeren, aus dem Glas
- 50 g Senf, grob
- 40 g Rotweinessig
- 40 g Olivenöl
- ¼ TL Pfeffer
- 40 g Zucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2858 kJ / 682 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 56 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gin-Tonic-Sorbet
14h
Käsefondue
15min
Sauce Hollandaise mit Varianten
10min
Limetten-Gin-Sorbet
10 Std. 20 Min
Panna cotta mit Espresso-Karamell
5h
Sauce Béarnaise
40min
Limetten-Buttermilch-Mousse
3 Std.
Crème brûlée
2h 30min
Safran-Aioli
40min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2 godz. 45 min
Panna Cotta
5h
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min