Cihazlar ve Aksesuarlar
Iranian Vegetable Stew
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 30 dk
6 portions
Malzemeler
-
unsalted butter diced50 g
-
onions quartered200 g
-
ground turmeric½ tsp
-
cumin seeds1 ½ tsp
-
tomato purée1 Tbsp
-
waxy Charlotte potatoes peeled, cut in pieces (4 cm)600 g
-
butternut squash peeled, cut in pieces (4 cm)750 g
-
lime washed, pierced 2-3 times1
-
fresh green chilli whole, slit on one side1
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
water700 g
-
tomatoes quartered4
-
spinach150 g
-
15 g dried barberriesdried sour cherries15 g
-
Greek yoghurt for serving
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
7.8 g
Kalori
1113 kJ /
266 kcal
Yağ
9.7 g
Karbonhidrat
33.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Middle Eastern
8 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2sa 15 dk
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 dk
Seitan Chilli
25 dk
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1sa
Mushroom Stroganoff
30 dk
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 dk
Cape Malay Vegetable Curry
35 dk
Lentil Moussaka
2sa 20 dk
Potato Curry
12sa 50 dk
Vegetable Stroganoff
30 dk
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 dk
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1sa 10 dk