Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g unsalted butter, diced
- 200 g onions, quartered
- ½ tsp ground turmeric
- 1 ½ tsp cumin seeds
- 1 Tbsp tomato purée
- 600 g waxy Charlotte potatoes, peeled, cut in pieces (4 cm)
- 750 g butternut squash, peeled, cut in pieces (4 cm)
- 1 lime, washed, pierced 2-3 times
- 1 fresh green chilli, whole, slit on one side
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 700 g water
- 4 tomatoes, quartered
- 150 g spinach
-
15
g dried sour cherries
veya 15 g dried barberries - Greek yoghurt, for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1113 kJ / 266 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 33.2 g
- Yağ
- 9.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Garlic and White Bean Stew
50min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Cape Malay Vegetable Curry
35 Min
Chickpea Stew with Vegetables
50min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Vegetable Stroganoff
30min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Sweet Potato Curry
30min