Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g unsalted butter, diced
- 200 g onions, quartered
- ½ tsp ground turmeric
- 1 ½ tsp cumin seeds
- 1 Tbsp tomato purée
- 600 g waxy Charlotte potatoes, peeled, cut in pieces (4 cm)
- 750 g butternut squash, peeled, cut in pieces (4 cm)
- 1 lime, washed, pierced 2-3 times
- 1 fresh green chilli, whole, slit on one side
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 700 g water
- 4 tomatoes, quartered
- 150 g spinach
-
15
g dried sour cherries
veya 15 g dried barberries - Greek yoghurt, for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1113 kJ / 266 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 33.2 g
- Yağ
- 9.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vegetable Biryani
50min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Indian vegetable curry
50min
Potato Curry
12h 50min
Mushroom Stroganoff
30min
Vegetable and Almond Soup
45 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Cape Malay Vegetable Curry
35min
Vegetable Stroganoff
30min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35min