Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g quinoa
- 20 g olive oil
- 700 g water
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 300 g carrots, cut in pieces
- 450 g courgettes, cut in pieces
Dressing
- 1 garlic clove
- 30 g fresh mixed herbs, leaves only (e.g. basil, parsley)
- 40 g lemon juice
- 20 g vinegar (e.g. balsamic, cider)
- 50 g olive oil
- 2 tsp fine sea salt
- ½ - ¾ tsp ground black pepper, to taste
- 2 pinches sugar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1233 kJ / 295 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 5.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 Std. 15 Min
Cauliflower "Couscous" Salad
10 Min
Wild Rice and Tuna Salad
50 Min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 Std. 15 Min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 Std.
Cauliflower Rice Pilaf with Sweet Potato
40 Min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
White Bean Salad
5 Min
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45 Min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20 min
Squash and Broccoli Salad
35 Min