Cihazlar ve Aksesuarlar
Paneer Makhani
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
4 portions
Malzemeler
-
raw cashew nuts25 g
-
water plus 2 Tbsp200 g
-
garlic cloves5
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
ghee plus extra for frying50 g
-
onions quartered70 g
-
passata300 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
desiccated coconut1 tsp
-
Kashmiri chilli powder1 tsp
-
ground coriander½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
garam masala½ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
mixed vegetables (e.g. potatoes, carrots, cauliflower, cut in 2 cm pieces, or peas)250 g
-
paneer cheese diced (2 cm)250 g
-
plain yoghurt75 g
-
double cream50 g
-
caster sugar½ tsp
-
fresh coriander leaf chopped, for garnishing5 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
18.7 g
Kalori
2229 kJ /
533 kcal
Yağ
41.4 g
Karbonhidrat
21.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
A Taste of India
72 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Dal Makhani
9sa 30 dk
Pudla with Spinach and Paneer
1sa
Palak Paneer
45 dk
Coconut Dhal
20 dk
Lentil Curry (Dahl)
30 dk
Saag Paneer
13sa
Tarka Dal
9sa 5 dk
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 dk
Coconut and Spinach Dahl
50 dk
Nadan Mutta (Egg Curry)
50 dk
Vegetable Biryani
50 dk
Chana Masala
45 dk