Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
100
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
veya vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - ½ lemon, zest only, no white pith
- 200 g broccoli, cut into small florets (1-2 cm)
- 1300 g water
- 300 g dried spaghetti, broken in halves
- 2 tsp fine sea salt
- 80 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 2 fresh red chillies, long, deseeded if preferred
- 130 g pine nuts
- 150 g dry white wine
- 2 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2258 kJ / 537 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 34 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta with Vegetable Ragout
45 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Baked Penne with Vegetables
1h 5 min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Vegetable Stroganoff
30 min
Lasagne with Vegetable Ragu
1h 10 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 min