Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
100
g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
veya 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm) - 110 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 60 g olive oil
- 200 g carrots, sliced (1 cm)
- 2 celery stalks, cut in pieces
- 500 g fresh oyster mushrooms, cut in pieces
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 1 sprig fresh rosemary
- 4 sprigs fresh thyme
- 2 fresh bay leaves
- 30 g tomato purée
- 2 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 tsp caster sugar
- 2 tsp sweet paprika
- 800 g courgettes, cut in thin strips (similar to ribbon noodles, see tip)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1723 kJ / 412 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 24 g
- Lif
- 14.8 g
Alternatif tarifler
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 Min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min
Sweet Potato Curry
30 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min