Cihazlar ve Aksesuarlar
Lentil Moussaka
Hazırlık 25 dk
Toplam 2sa 20 dk
6 portions
Malzemeler
-
red split lentils7 oz
-
water18 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces4 ½ oz
-
eggplants14 oz
-
olive oil2 oz
-
yellow onions halved7 oz
-
garlic cloves3
-
bell pepper green or red, cut into pieces (approx. 5.5 oz)1
-
tomatoes (approx. 15 oz), undrained1 can
-
red wine4 oz
-
dried oregano1 tbsp
-
ground ginger1 tsp
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
unsalted butter plus extra to grease1 ½ oz
-
whole milk18 oz
-
all-purpose flour1 ½ oz
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
21 g
Kalori
2064 kJ /
492 kcal
Yağ
28 g
Lif
7.4 g
Karbonhidrat
33 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Baked Spinach and Eggs
35 dk
Leek Pie
1sa 45 dk
Mushroom Stroganoff
30 dk
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 dk
Greek Lentils and Rice
40 dk
Risotto with Spinach and Peas
30 dk
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 dk
Mushroom Risotto
30 dk
Vegetarian Chili
50 dk
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 dk
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 dk
Lentil Mushroom Stroganoff
55 dk