![Lentil Moussaka Lentil Moussaka](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8753A8D9-11E1-41F0-A622-F09CD16C19FB/Derivates/8C460819-0109-4453-B07B-210601C03EB4.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 7 oz red split lentils
- 18 oz water
- 4 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 14 oz eggplants
- 2 oz olive oil
- 7 oz yellow onions, halved
- 3 garlic cloves
- 1 bell pepper, green or red, cut into pieces (approx. 5.5 oz)
- 1 can tomatoes (approx. 15 oz), undrained
- 4 oz red wine
- 1 tbsp dried oregano
- 1 tsp ground ginger
- 1 - 2 tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- 1 ½ oz unsalted butter, plus extra to grease
- 18 oz whole milk
- 1 ½ oz all-purpose flour
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2064 kJ / 492 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 7.4 g
Alternatif tarifler
Vegetarian Chili
50min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 godz. 45 min
Cauliflower Gratin
55 Min
One-Pot Barley and Vegetables
1 Std. 10 Min
Ratatouille
40min
Stuffed Vegetables
1h 20min
Minestrone
45min
Vegetable Soup
35min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Indian Vegetable Curry
50min
Baked Spinach and Eggs
35min
Tofu Stew
30min