Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 oz yellow onion, quartered
- 1 garlic clove
- ½ oz oil
- 2 oz green curry paste
- ⅛ tsp ground cardamom
- ⅛ tsp mustard seeds
- 1 oz fresh lemongrass, in thirds
- 1 heaping tsp vegetable stock paste
- 6 oz water
- 1 can coconut milk (approx. 14 oz)
-
14
oz butternut squash, peeled and cubed (1 in.)
veya 14 oz kabocha squash, peeled and cubed (1 in.) - ½ tsp salt
- 5 oz zucchini, cubed (1 in.)
- 8 oz cauliflower florets
- 3 oz red bell pepper, cubed (1 in.)
- 1 can garbanzo beans (approx. 16 oz), drained
- mint leaves, sliced, to garnish
- 1 lime, quartered, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1938.7 kJ / 463.4 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Karbonhidrat
- 48.9 g
- Yağ
- 21.9 g
- Doymuş Yağ
- 15.4 g
- Lif
- 11 g
- Sodyum
- 717.4 mg
Alternatif tarifler
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Risotto with Spinach and Peas
30 min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55min
Pumpkin Curry
45 min
Vegetarian Chili
50min
Cauliflower and Date Tagine
55min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Vegetarian Lasagna
2 godz. 30 min
Indian Vegetable Curry
50min
Vegetable Stew
1 godz. 15 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min