![Greek Lentils and Rice Greek Lentils and Rice](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3E2066DF-B9CA-48A0-A2B6-F3E05CF7A4E0/Derivates/8B2C1DBB-FDC5-4515-838B-D54AFB954B05.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 oz dried green lentils
- 6 oz white basmati rice
- 7 oz fresh tomatoes, diced (¼ in.), (approx. 2 tomatoes)
- 4 oz carrots, cut in pieces (1 in.)
- 9 oz yellow onions, quartered
- 4 garlic cloves
- ½ oz extra virgin olive oil
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 1 dried bay leaf
- 1 sprig fresh rosemary
- 32 oz vegetable stock
- 8 oz water
- fresh mixed herbs, chopped (e.g. parsley and cilantro)
- 4 oz feta cheese, crumbled
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1736.4 kJ / 415 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Karbonhidrat
- 65.4 g
- Yağ
- 10.4 g
- Doymuş Yağ
- 4.9 g
- Lif
- 6.2 g
- Sodyum
- 617.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 min
Tofu Stew
30 Min
Broccoli Red Lentil Soup
30 Min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 Min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 Min
White Bean Soup
2ч. 45 мин.
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 Min
Tomato Basil Soup
40 Min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min
Eggplant and Tomato Pasta
45 Min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Vegetarian Chili
50 min