Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mushroom and sauerkraut filling
- 500 g sauerkraut
- 1000 g water
- 1 tbsp grapeseed oil
- 1 onion (approx. 150 g), cut into halves
- 500 g button mushrooms, cut into halves
- 1 ½ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
Dough
- 250 g warm water, plus extra to seal
- 1 egg
- 2 tbsp grapeseed oil
- 560 g plain flour, plus extra to dust
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to boil
- water, to boil
Topping
- 120 g salted butter, cut into cubes
- 1 large onion, diced
- sour cream, to serve
- fresh chives, finely chopped, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2007.8 kJ / 478.1 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Karbonhidrat
- 54.5 g
- Yağ
- 22.8 g
- Doymuş Yağ
- 10.4 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 844 mg
Alternatif tarifler
Spanish flan
7 godz. 55 min
Panettone
34sa 25 dk
Pierogi with Meat
1 Std.
Eggs with herb sauce and Easter biscuits
Değerlendirme yok
Karpatka
10h
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
2 Std. 25 Min
Pierogi (Cheese dumplings)
1 Std. 30 Min
Go-To Pizza Dough
1 Std.
Yoghurt and white chocolate ganache (Mark Best)
5h 30min
Polish crêpes
3h 35min
Champurrado
20 Min
Spaetzle
35 Min