Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mushroom and sauerkraut filling
- 500 g sauerkraut
- 1000 g water
- 1 tbsp grapeseed oil
- 1 onion (approx. 150 g), cut into halves
- 500 g button mushrooms, cut into halves
- 1 ½ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
Dough
- 250 g warm water, plus extra to seal
- 1 egg
- 2 tbsp grapeseed oil
- 560 g plain flour, plus extra to dust
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to boil
- water, to boil
Topping
- 120 g salted butter, cut into cubes
- 1 large onion, diced
- sour cream, to serve
- fresh chives, finely chopped, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2007.8 kJ / 478.1 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Karbonhidrat
- 54.5 g
- Yağ
- 22.8 g
- Doymuş Yağ
- 10.4 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 844 mg
Alternatif tarifler
Seafood bisque
1 godz. 10 min
Chocolate Babka
3 Std.
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter, TM6)
20min
Spinach and smoked salmon roulade
24h 35min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 godz. 20 min
Fig and walnut ice cream
8 Std. 40 Min
Coconut coffee crunch
24h 20min
Peas and jamon
40min
Loukoumades (Greek doughnuts with honey and walnuts)
2h
Galaktoboureko
1 godz. 35 min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15 Min
Pierogi (Cheese dumplings)
1 godz. 30 min