Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g canned sauerkraut, lightly drained
- 80 g brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 100 g cabbage, shredded
- 60 g carrots, cut into pieces (1-2 cm)
- 1300 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 3 allspice berries or ¼ tsp ground allspice
- 1 dried bay leaf
- 40 g tomato paste
- 250 g potatoes, peeled and cut into cubes (1 cm)
- 150 g chorizo sausages or Polish sausages, cut into slices (0.5 cm)
- 1 tsp dried marjoram
- 1 pinch ground caraway seeds
- sourdough bread, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1333 kJ / 317 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 10 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 6.3 g
- Sodyum
- 1577.7 mg
Alternatif tarifler
Borscht
50min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2h
Salt cod gratin
50min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20min
Beetroot soup with herb dumplings
1 Std. 10 Min
Quark and herb spread
5 min
Vienna sausages with split pea soup
1 Std. 10 Min
Curried carrot and ginger soup
40min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Borscht with Polish dumplings
1h 30min
Ukrainian borscht
35min
Zucchini soup
25min