Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Duck confit
- 4 duck marylands (approx. 1 kg)
- ½ tsp ground black pepper
- 3 tsp salt
- 4 garlic cloves, crushed
- 4 fresh bay leaves
- 4 sprigs fresh thyme
- 500 g duck fat
- 1 tsp whole black peppercorns
- 2000 g water
Lentil salad
- 4 raw baby beetroots, trimmed and cut into halves
- 3 garlic cloves, crushed
- 2 tbsp balsamic vinegar
- 1 tbsp olive oil
- 3 sprigs fresh thyme
- ground black pepper, to season
- salt, to season
- 200 g puy lentils
- 4 whole cloves
- 1 brown onion
- 1 fresh bay leaf
- 1000 g water
- 30 g Chicken stock paste (see Tips)
- ½ red onion, cut into small cubes (5 mm)
- 1 celery stalk, cut into small cubes (5 mm)
- 2 oranges, segmented and cut into slices (5 mm)
Orange vinaigrette
- 2 tsp honey
- 40 g freshly squeezed orange juice
- 100 g grapeseed oil
- 2 tbsp red wine vinegar
- ½ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Assembly
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 30 g frisee lettuce, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 6408 kJ / 1525.7 kcal
- Protein
- 47.3 g
- Karbonhidrat
- 42.5 g
- Yağ
- 128.6 g
- Doymuş Yağ
- 34 g
- Lif
- 13.7 g
- Sodyum
- 2648.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken liver pâté
2h 20min
Pâtè with Riesling
3h
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Gougère puffs with salmon mousse
25h 35min
White bean purée and anchovy on crostini
45 min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35min
Liver cake
1 Std. 50 Min
Beetroot ciabatta
15 godz.
Anise-cured salmon
14h 10min
Scallops with pea purée
25min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min