Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 garlic clove
- 100 g brown onion, cut into quarters
- 250 - 300 g baby beetroot, peeled, reserving 7 leaves and stalks, cut into pieces (3 cm)
- 60 g carrot, cut into pieces (3 cm)
- 50 g celery stalk, cut into pieces (3 cm)
- 150 g potato, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 60 g cabbage, cut into pieces (3 cm)
- 60 g parsnip, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 750 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 allspice berries
- 1 fresh bay leaf
- 400 g canned cannellini beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 60 g tomato paste
- 60 g lemon juice
- 80 g sour cream
- 2 spring onions/shallots, cut into thin slices
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 761.3 kJ / 181.3 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Karbonhidrat
- 25.6 g
- Yağ
- 1.2 g
- Doymuş Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 12.4 g
- Sodyum
- 1217.8 mg
Alternatif tarifler
Pork and gravy with red wine cabbage
1 Std. 10 Min
Borscht
50min
Ukrainian dressed herrings
1h
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2h
Liver cake
1h 50min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20min
Quark and herb spread
5 min
Sauerkraut salad
10min
Poppy seed and apple cake
2h 10 min.
Sauerkraut soup
50min
Borscht with Polish dumplings
1h 30min
Polish crêpes
3hod. 35min