Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 garlic clove
- 100 g brown onion, cut into quarters
- 250 - 300 g baby beetroot, peeled, reserving 7 leaves and stalks, cut into pieces (3 cm)
- 60 g carrot, cut into pieces (3 cm)
- 50 g celery stalk, cut into pieces (3 cm)
- 150 g potato, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 60 g cabbage, cut into pieces (3 cm)
- 60 g parsnip, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 750 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 allspice berries
- 1 fresh bay leaf
- 400 g canned cannellini beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 60 g tomato paste
- 60 g lemon juice
- 80 g sour cream
- 2 spring onions/shallots, cut into thin slices
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 761.3 kJ / 181.3 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Karbonhidrat
- 25.6 g
- Yağ
- 1.2 g
- Doymuş Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 12.4 g
- Sodyum
- 1217.8 mg
Alternatif tarifler
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1 godz. 20 min
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1h 40min
Sauerkraut soup
50min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Sauerkraut salad
10min
Hot turmeric apple cider
20min
Asparagus and pea omelette
20min
Vienna sausages with split pea soup
1h 10min
White zucchini and cannellini bean soup
25min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 godz. 20 min
Zucchini soup
25min