Beetroot gazpacho with horseradish créme
TM6 TM5 TM31

Beetroot gazpacho with horseradish créme

3.7 ( 9 değerlendirme )

Malzemeler

Beetroot gazpacho

  • 300 g raw beetroot peeled and cut into pieces (3 cm)
  • 100 g potatoes peeled and cut into pieces (3 cm)
  • 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 500 g water
  • 1 Lebanese cucumber cut into pieces
  • 1 - 2 spring onions/shallots trimmed and cut into pieces
  • 250 g natural yoghurt
  • 2 tbsp lemon juice
  • 100 g water chilled
  • sea salt to taste
  • ground white pepper to taste

Horseradish créme

  • 100 g natural yoghurt
  • 1 - 2 tbsp ground horseradish jarred
  • 1 - 1 ½ tbsp fresh chives finely chopped, to serve

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
156.2 kcal / 656.2 kJ
Protein
7.9 g
Yağ
5.1 g
Karbonhidrat
17 g
Lif
4 g
Doymuş Yağ
2.6 g
Sodyum
551 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 100 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler