Beetroot gazpacho with horseradish créme

Beetroot gazpacho with horseradish créme

3.4 10 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 40 dk
4 portions

Malzemeler

Beetroot gazpacho
  • raw beetroot peeled and cut into pieces (3 cm)
    300 g
  • potatoes peeled and cut into pieces (3 cm)
    100 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • water
    500 g
  • Lebanese cucumber cut into pieces
    1
  • spring onions/shallots trimmed and cut into pieces
    1 - 2
  • natural yoghurt
    250 g
  • lemon juice
    2 tbsp
  • water chilled
    100 g
  • sea salt to taste
  • ground white pepper to taste
Horseradish créme
  • natural yoghurt
    100 g
  • ground horseradish jarred
    1 - 2 tbsp
  • fresh chives finely chopped, to serve
    1 - 1 ½ tbsp

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 551 mg
Protein 7.9 g
Kalori 656.2 kJ / 156.2 kcal
Yağ 5.1 g
Lif 4 g
Doymuş Yağ 2.6 g
Karbonhidrat 17 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...