Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Beetroot gazpacho
- 300 g raw beetroot, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 100 g potatoes, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 500 g water
- 1 Lebanese cucumber, cut into pieces
- 1 - 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 250 g natural yoghurt
- 2 tbsp lemon juice
- 100 g water, chilled
- sea salt, to taste
- ground white pepper, to taste
Horseradish créme
- 100 g natural yoghurt
- 1 - 2 tbsp ground horseradish, jarred
- 1 - 1 ½ tbsp fresh chives, finely chopped, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 656.2 kJ / 156.2 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 5.1 g
- Doymuş Yağ
- 2.6 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 551 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sabayon
15 Min
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
35 min
Ukrainian borscht
35 min
Creamy pea soup
40 min
Cream of red pepper and ginger soup
50 Min
Artichoke and bean ragout
1 godz. 30 min
Borscht with Polish dumplings
1 godz. 30 min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3h 55min
Green goodness soup
10 Min
Semolina gnocchi with asparagus
1h 15min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1h
Zucchini soup
25 Min