
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g fine burghul
- 1000 g water
- 2 garlic cloves
- 1 lemon zest only, no white pith
- 4 spring onions/shallots trimmed, white part cut into pieces; green part cut into thin slices
- 40 g soy sauce
- 1 tbsp mirin
- 1 tbsp sesame oil
- 2 tsp rice wine vinegar
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp raw sugar
- 1 - 2 tsp sambal oelek (see Tips)
- 6 sprigs fresh basil leaves
- 6 sprigs fresh mint leaves
- 40 g pumpkin seeds roasted (see Tips)
- 80 g roasted pine nuts
- 500 g eggplant cut into thin slices (approx. 5 mm)
- olive oil for drizzling
- 1 - 2 tsp sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 560.3 kcal / 2353.3 kJ
- Protein
- 15.6 g
- Yağ
- 27.9 g
- Karbonhidrat
- 55.5 g
- Lif
- 14.8 g
- Doymuş Yağ
- 3.1 g
- Sodyum
- 1852.5 mg