Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g fine burghul
- 1000 g water
- 2 garlic cloves
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 4 spring onions/shallots, trimmed, white part cut into pieces; green part cut into thin slices
- 40 g soy sauce
- 1 tbsp mirin
- 1 tbsp sesame oil
- 2 tsp rice wine vinegar
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp raw sugar
- 1 - 2 tsp sambal oelek (see Tips)
- 6 sprigs fresh basil leaves
- 6 sprigs fresh mint leaves
- 40 g pumpkin seeds, roasted (see Tips)
- 80 g roasted pine nuts
- 500 g eggplant, cut into thin slices (approx. 5 mm)
- olive oil, for drizzling
- 1 - 2 tsp sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2353.3 kJ / 560.3 kcal
- Protein
- 15.6 g
- Karbonhidrat
- 55.5 g
- Yağ
- 27.9 g
- Doymuş Yağ
- 3.1 g
- Lif
- 14.8 g
- Sodyum
- 1852.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baba ghanoush
1h
Eggplant involtini with risotto
1h 55min
Pasta alla puttanesca
35min
Ratatouille
40min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 Min
Soy bread with seeds
3h 50min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 Std. 40 Min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50 Min
Breakfast sausages
1h 5min
Revithia (chickpea soup)
24h 40min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30min