![Pierogi (Cheese dumplings) Pierogi (Cheese dumplings)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1873368F-ACCC-46F8-94BA-60E72947ED8E/Derivates/2E692ED8-C489-4FFD-9DE1-D0CBA1C61BED.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Cheese filling
- 500 g water
- 600 g potatoes, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 150 g brown onion (approx. 1), cut into quarters
- 50 g salted butter
- 2 tsp semolina
- 500 g quark cheese (see Tips)
- 1 tsp sea salt, to taste
- 1 tsp ground black pepper, to taste
Dough
- 250 g warm water, plus extra for sealing and boiling
- 1 egg
- 2 tbsp grapeseed oil
- 560 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 - 2 pinches sea salt
Topping
- 120 g salted butter, cut into cubes
- 180 g onion, diced for garnishing
- fresh chives, finely chopped for garnishing (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 400 kJ / 95 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 4.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.8 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 91.3 mg
Alternatif tarifler
Smoked Salmon Rolls
1 godz. 20 min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1 godz. 20 min
Poppy seed strudel
3h 15min
Easter Babka
2h 30min
Chocolate Babka
3h
Cheese pies
1h 25min
Ukrainian borscht
35min
Quark
3h
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
1 godz. 20 min
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
2hod. 25min
Mushroom and sauerkraut pierogi
2h 30min
Piernik (Polish honey cake)
2 Std. 50 Min