Pierogi (Cheese dumplings)

Pierogi (Cheese dumplings)

4.5 48 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 30 dk
50 pieces

Malzemeler

Cheese filling
  • water
    500 g
  • potatoes peeled and cut into pieces (3 cm)
    600 g
  • brown onion (approx. 1), cut into quarters
    150 g
  • salted butter
    50 g
  • semolina
    2 tsp
  • quark cheese (see Tips)
    500 g
  • sea salt to taste
    1 tsp
  • ground black pepper to taste
    1 tsp
Dough
  • warm water plus extra for sealing and boiling
    250 g
  • egg
    1
  • grapeseed oil
    2 tbsp
  • plain flour plus extra for dusting
    560 g
  • warm water for boiling
  • sea salt
    1 - 2 pinches
Topping
  • salted butter cut into cubes
    120 g
  • onion diced for garnishing
    180 g
  • fresh chives (isteğe bağlı) finely chopped for garnishing

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 piece

Sodyum 130.9 mg
Protein 2.6 g
Kalori 412 kJ / 98.5 kcal
Yağ 4.5 g
Lif 0.7 g
Doymuş Yağ 2.5 g
Karbonhidrat 11.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...