Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Cheese filling
- 500 g water
- 600 g potatoes, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 150 g brown onion (approx. 1), cut into quarters
- 50 g salted butter
- 2 tsp semolina
- 500 g quark cheese (see Tips)
- 1 tsp sea salt, to taste
- 1 tsp ground black pepper, to taste
Dough
- 250 g warm water, plus extra for sealing and boiling
- 1 egg
- 2 tbsp grapeseed oil
- 560 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 - 2 pinches sea salt
Topping
- 120 g salted butter, cut into cubes
- 180 g onion, diced for garnishing
- fresh chives, finely chopped for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 400 kJ / 95 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 4.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.8 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 91.3 mg
Alternatif tarifler
Quark
3ωρ.
Pierogi with Meat
1h
Karpatka
10 Std.
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2 Std.
Quark and herb spread
5 Min
Vegetable fideuá
40 λεπτ.
Rosewater madeleines
30 Min
Saint-Honore
2h 45min
Poppy seed strudel
3u. 15min
Sauerkraut soup
50 Min
Mushroom and sauerkraut pierogi
2 Std. 30 Min
Borscht with Polish dumplings
1h 30min