Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g basmati rice
- 150 g acorn squash, trimmed, cut into halves and cut into thin slices (5 mm)
- 160 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (1 cm)
- 150 g fresh green beans, trimmed and cut into quarters
- 100 g frozen green peas, thawed
- 280 g jarred marinated artichoke hearts, drained and cut into halves
- 10 cm piece fresh ginger, peeled
- 6 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 50 g olive oil
- 2 dried bay leaves
- 4 cardamom pods, crushed
- 1 cinnamon quill
- 2 pinches saffron threads
- 1 tsp ground smoked paprika
- ½ tsp chilli powder, to taste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 100 g dry white wine
- 2 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 600 g water
- 40 g slivered almonds, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1846.3 kJ / 439.5 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 62.6 g
- Yağ
- 13.4 g
- Doymuş Yağ
- 1.9 g
- Lif
- 12.4 g
- Sodyum
- 961.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mushroom stroganoff
20min
Potato and green pea curry
50min
Vegetarian chilli
35min
Sliders with walnut or sweet potato patties
2 godz. 15 min
Rendang curry
30 Min
Vegetarian chilli
1 Std. 5 Min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min
Caribbean curry
40min
Ala hodi (Potato curry)
40min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 Std. 30 Min
Vegetable chilli
50min
Lentil bolognese
30 Min