Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g basmati rice
- 150 g acorn squash, trimmed, cut into halves and cut into thin slices (5 mm)
- 160 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (1 cm)
- 150 g fresh green beans, trimmed and cut into quarters
- 100 g frozen green peas, thawed
- 280 g jarred marinated artichoke hearts, drained and cut into halves
- 10 cm piece fresh ginger, peeled
- 6 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 50 g olive oil
- 2 dried bay leaves
- 4 cardamom pods, crushed
- 1 cinnamon quill
- 2 pinches saffron threads
- 1 tsp ground smoked paprika
- ½ tsp chilli powder, to taste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 100 g dry white wine
- 2 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 600 g water
- 40 g slivered almonds, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1846.3 kJ / 439.5 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 62.6 g
- Yağ
- 13.4 g
- Doymuş Yağ
- 1.9 g
- Lif
- 12.4 g
- Sodyum
- 961.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Vegetable chilli
50min
Rendang curry
30min
Penne and vegetables
35min
Lentil and pumpkin pot pies
1 Std. 25 Min
Raw pumpkin and zucchini curry
25 Min
Vegetarian chilli
1 godz. 5 min
Three-bean shepherd's pie
26 Std.
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 Std.
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Vegetable lasagne
1h 35 min
Pulse and pumpkin curry
30min