Chilli con tempeh

Chilli con tempeh

4.7 65 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 20 dk
4 portions

Malzemeler

  • brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
    1
  • garlic cloves
    3
  • fresh chilli deseeded if preferred
    1
  • tempeh cut into cubes (1-2 cm)
    200 g
  • extra virgin olive oil
    50 g
  • canned chopped tomatoes
    400 g
  • ground cumin
    1 tsp
  • ground coriander
    1 tsp
  • cinnamon quill
    1
  • tamari
    1 tbsp
  • mustard powder
    1 tbsp
  • tomato paste
    50 g
  • sea salt to taste
    1 - 2 pinches
  • raw sugar (isteğe bağlı)
    1 tbsp
  • canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
    400 g
  • fresh coriander leaves to serve
    3 sprigs
  • grated cheddar cheese to serve (optional)
    100 - 150 g
  • sour cream to serve (see Tips)
    200 g
  • tortillas cut into wedges and toasted (see Tips)
  • lime cut into wedges to serve

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 865 kcal / 3633 kJ
Protein 30.4 g
Yağ 63.2 g
Karbonhidrat 39 g
Lif 12.3 g
Doymuş Yağ 24.9 g
Sodyum 1743.8 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...