Autumn vegetable gratin

Autumn vegetable gratin

3.3 20 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 50 dk
6 portions

Malzemeler

  • olive oil for greasing
  • Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)
    50 g
  • lemon zest only, no white pith
    1
  • garlic cloves
    2
  • nutritional yeast
    1 tbsp
  • day old bread torn into pieces
    100 g
  • water
    500 g
  • swede (approx. 160 g), peeled and cut into thin slices (5 mm)
    1
  • potato (approx. 100 g), peeled and cut into thin slices (5 mm)
    1
  • fennel bulbs trimmed, core removed and cut into slices (5 mm)
    2
  • zucchini cut into thin slices (5 mm)
    1
  • red onion cut into thin slices (5 mm)
    1
  • fresh tomatoes cut into thin slices (5 mm)
    2 - 3
  • dried oregano
    1 tsp
  • dried thyme
    1 tsp
  • sea salt to taste
    ⅛ tsp
  • ground black pepper to taste
    ⅛ tsp

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 156.3 kcal / 656.8 kJ
Protein 8.5 g
Yağ 4.9 g
Karbonhidrat 16.6 g
Lif 5.7 g
Doymuş Yağ 1.9 g
Sodyum 279.2 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...