Uyumlu sürümler
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Polenta
- 6 fresh portobello mushrooms
- 240 g water
- 220 g full cream milk
- 2 tsp olive oil
- 2 dried bay leaves
- ½ tsp dried thyme
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g polenta (see Tips)
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- 100 g mascarpone cheese
Caramelised onion and Brussels sprouts
- 8 Brussels sprouts, cut into halves
- 1 garlic clove
- 120 g red onion, cut into halves
- 20 g unsalted butter
- 1 tbsp dark brown sugar
- 1 tbsp balsamic vinegar
- ½ tsp sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 919.7 kJ / 219 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Karbonhidrat
- 17.9 g
- Yağ
- 10.9 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 3.4 g
- Sodyum
- 488.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2j
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 min
Roasted eggplant
1 godz. 35 min
Mushroom stroganoff
20 min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 Min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 Std. 50 Min
Mushroom ragu with polenta toast
1 Std. 40 Min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1j 25 menit
Vegetable bake with goat's feta
1j 30 menit