![Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D96AF0FE-64E8-49DC-BCCF-CD36091C8D56/Derivates/7FCC460A-6B35-4E16-A8D0-C12E86A26A88.jpg)
Uyumlu sürümler
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Polenta
- 6 fresh portobello mushrooms
- 240 g water
- 220 g full cream milk
- 2 tsp olive oil
- 2 dried bay leaves
- ½ tsp dried thyme
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g polenta (see Tips)
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- 100 g mascarpone cheese
Caramelised onion and Brussels sprouts
- 8 Brussels sprouts, cut into halves
- 1 garlic clove
- 120 g red onion, cut into halves
- 20 g unsalted butter
- 1 tbsp dark brown sugar
- 1 tbsp balsamic vinegar
- ½ tsp sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 919.7 kJ / 219 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Karbonhidrat
- 17.9 g
- Yağ
- 10.9 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 3.4 g
- Sodyum
- 488.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1 Std. 35 Min
Ratatouille
40 Min
Lentil and pumpkin pot pies
1 Std. 25 Min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Mushroom stroganoff
20min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 Min
Mediterranean carrot fritters
1 Std.
Mushroom ragu with polenta toast
1 Std. 40 Min
Pumpkin tart
2 Std. 15 Min
Filo spinach slice
55 Min
Broccoli soup with sage oil
30 Min