Uyumlu sürümler
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Polenta
- 6 fresh portobello mushrooms
- 240 g water
- 220 g full cream milk
- 2 tsp olive oil
- 2 dried bay leaves
- ½ tsp dried thyme
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g polenta (see Tips)
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- 100 g mascarpone cheese
Caramelised onion and Brussels sprouts
- 8 Brussels sprouts, cut into halves
- 1 garlic clove
- 120 g red onion, cut into halves
- 20 g unsalted butter
- 1 tbsp dark brown sugar
- 1 tbsp balsamic vinegar
- ½ tsp sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 919.7 kJ / 219 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Karbonhidrat
- 17.9 g
- Yağ
- 10.9 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 3.4 g
- Sodyum
- 488.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vegan moussaka
1h 50min
Mushroom ragu with polenta toast
1óra 40p
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20sa 15 dk
Roasted vegetables with horseradish cream
40min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1sa 5 dk
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1h 35min
Blue cheese tofu dressing
5 λεπτ.
Coriander pesto pizza
1h 30min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20min
Cauliflower buffalo bites
35 dk