Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Brussels sprouts (see Tips)
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g toasted hazelnuts, skinned
- 20 g sherry vinegar
- 2 garlic cloves
- 1 ¼ tsp salt, plus extra to season
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 100 g olive oil, plus extra for frying
- 1000 g boiling water
- 350 g short dried pasta of choice
- 1 tbsp lemon juice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3476.4 kJ / 827.7 kcal
- Protein
- 24.1 g
- Karbonhidrat
- 64.2 g
- Yağ
- 50.6 g
- Doymuş Yağ
- 8.1 g
- Lif
- 11.5 g
- Sodyum
- 1340.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Eggplant cannelloni
1h 35 min.
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Penne and vegetables
35 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Ratatouille
40 min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20u. 15min
Mediterranean capsicums
2h
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Chilli con tempeh
20 min
Risoni salad with artichoke and feta
25 min