Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Brussels sprouts (see Tips)
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g toasted hazelnuts, skinned
- 20 g sherry vinegar
- 2 garlic cloves
- 1 ¼ tsp salt, plus extra to season
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 100 g olive oil, plus extra for frying
- 1000 g boiling water
- 350 g short dried pasta of choice
- 1 tbsp lemon juice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3476.4 kJ / 827.7 kcal
- Protein
- 24.1 g
- Karbonhidrat
- 64.2 g
- Yağ
- 50.6 g
- Doymuş Yağ
- 8.1 g
- Lif
- 11.5 g
- Sodyum
- 1340.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Couscous tahini bowl
30min
Beetroot risotto
35min
Spinach and artichoke penne
1 godz. 5 min
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15 Min
Ratatouille
40 dk
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20hod. 15min
Celeriac parmigiana
1h 10min
Mushroom stroganoff
20 dk
Dukkah eggs with asparagus and feta
30min
Tex-mex vegetable stew
1h 15min
Sliders with walnut or sweet potato patties
2h 15min
Mediterranean vegetable bake
50 dk