Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Brussels sprouts (see Tips)
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g toasted hazelnuts, skinned
- 20 g sherry vinegar
- 2 garlic cloves
- 1 ¼ tsp salt, plus extra to season
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 100 g olive oil, plus extra for frying
- 1000 g boiling water
- 350 g short dried pasta of choice
- 1 tbsp lemon juice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3476.4 kJ / 827.7 kcal
- Protein
- 24.1 g
- Karbonhidrat
- 64.2 g
- Yağ
- 50.6 g
- Doymuş Yağ
- 8.1 g
- Lif
- 11.5 g
- Sodyum
- 1340.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vegan moussaka
1h 50min
Asparagus risotto
40min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 Std. 15 Min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Lentil moussaka
3h 30min
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min
Light and Fresh Beet Pasta
20min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
Soba noodle and tofu salad
35min
Mediterranean vegetable bake
50 Min
Vegetable lasagne
1 godz. 35 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min