Uyumlu sürümler
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 255 g Brussels sprouts, trimmed and halved
- 450 g zucchini, sliced in half moons (1 cm)
- 450 g spring carrots, peeled
- 90 g extra virgin olive oil, divided
- 2 ¼ tsp salt, divided, to taste
- 2 sprigs rosemary, fresh
- 200 g farro grain
- 680 g water
- 1 lemon
- 60 g feta cheese
- 3 - 5 sprigs dill, fresh, plus extra to garnish
- ¼ tsp black pepper, ground, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1029 kJ / 246 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 773 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 Min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
Green Goddess Salad
10 Min
Vegan Green Pea Fritters
20 Min
Carrot, Feta and Mint Salad
40min
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1 Std. 15 Min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 Std. 10 Min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Southwest Quinoa
40min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30min