Uyumlu sürümler
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 255 g Brussels sprouts, trimmed and halved
- 450 g zucchini, sliced in half moons (1 cm)
- 450 g spring carrots, peeled
- 90 g extra virgin olive oil, divided
- 2 ¼ tsp salt, divided, to taste
- 2 sprigs rosemary, fresh
- 200 g farro grain
- 680 g water
- 1 lemon
- 60 g feta cheese
- 3 - 5 sprigs dill, fresh, plus extra to garnish
- ¼ tsp black pepper, ground, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1029 kJ / 246 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 773 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55min
Broccoli Rabe Pesto with Pasta and Roasted Squash
45min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 min
Green Goddess Salad
10min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
Creamy Broccoli Salad
10min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Southwest Quinoa
40 min