Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pangritata
- 1 garlic clove
- 40 g ciabatta bread (approx. 1 slice), cut into pieces (2 cm)
- 1 sprig fresh parsley, leaves only
- 20 g olive oil
- 30 g pine nuts
Vegetable pasta
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 2000 g water
- 100 g broccoli, broken into florets
- 100 g zucchini, cut into thin slices (approx. 5 mm)
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut into thirds
- 50 g sugar snap peas, cut into slices
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh basil, leaves only, plus extra for garnishing
- 2 garlic cloves
- 100 g fresh mushrooms, cut into quarters
- ½ tsp dried chilli flakes
- 60 g olive oil
- 250 g cherry tomatoes, cut into halves
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to season
- 500 g fresh pasta (see Tips)
- 60 g salted butter
- 180 g double cream
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4407.2 kJ / 1049.3 kcal
- Protein
- 27.4 g
- Karbonhidrat
- 70.8 g
- Yağ
- 71.8 g
- Doymuş Yağ
- 30.9 g
- Lif
- 9.1 g
- Sodyum
- 1091.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 Std. 15 Min
Pasta alla puttanesca
35 Min
Filo spinach slice
55 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Carrot, feta and mint salad
40min
Mediterranean pasta salad
50 Min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.
Mediterranean vegetable bake
50 Min
Vegetable lasagne
1 godz. 35 min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 Min