Ricotta and spinach crespelle "cake"

Ricotta and spinach crespelle "cake"

4.7 58 değerlendirme
Hazırlık 40 dk
Toplam 40 dk
4 portions

Malzemeler

  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    80 g
  • plain flour
    120 g
  • polenta (fine)
    2 tbsp
  • eggs
    2
  • fresh chives cut into quarters, plus extra chopped for garnishing
    5 sprigs
  • milk
    350 g
  • olive oil
    20 g
  • spring onions/shallots trimmed and cut into quarters
    4
  • salted butter cut into pieces, plus extra for frying
    20 g
  • fresh baby spinach leaves
    300 g
  • ricotta
    350 g
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • thickened cream
    50 g

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 603.4 kcal / 2534.4 kJ
Protein 28.9 g
Yağ 37.2 g
Karbonhidrat 35.8 g
Lif 4.8 g
Doymuş Yağ 22.1 g
Sodyum 912.1 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...