Carrot gnocchi with zucchini cream

Carrot gnocchi with zucchini cream

4.2 127 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 15 dk
4 portions

Malzemeler

  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), plus extra shaved, to serve
    100 g
  • water plus extra for boiling
    500 g
  • carrots cut into thin rounds (5 mm)
    500 g
  • zucchini cut into cubes (1 cm)
    600 g
  • egg
    1
  • salt plus extra to season
    2 ½ tsp
  • plain flour
    250 g
  • eschalots
    30 g
  • garlic clove
    1
  • olive oil
    30 g
  • ground black pepper
    2 pinch
  • fresh basil leaves only, for garnishing
    1 sprig

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 474.5 kcal / 1993 kJ
Protein 19.9 g
Yağ 17.3 g
Karbonhidrat 54.9 g
Lif 9.4 g
Doymuş Yağ 6.2 g
Sodyum 2082.6 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...