Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Semolina gnocchi
- 20 g unsalted butter
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1000 g full cream milk
- ½ tsp sea salt
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
- 2 egg yolks
- 290 g semolina (see Tips)
Walnut and basil pesto
- 40 g fresh basil, leaves only (approx. 1 bunch) (see Tips)
- 100 g walnuts
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (2 cm)
- ½ garlic clove
- 130 g olive oil
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
Vegetable topping
- 2 garlic cloves
- 2 tsp avocado oil (see Tips), plus extra for drizzling
- 2 tsp balsamic glaze, plus extra for drizzling
- 2 tbsp water
- 200 g Brussels sprouts, trimmed and cut into halves
- 200 g asparagus, cut into pieces (3 cm)
- 2 pinches sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3167.5 kJ / 754.2 kcal
- Protein
- 23.7 g
- Karbonhidrat
- 44.3 g
- Yağ
- 53.2 g
- Doymuş Yağ
- 15.2 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 634.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Asparagus risotto
40min
Spinach and feta galette
1h 50min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 godz. 25 min
Polenta
25min
Buttermilk corn cakes
25min
Polenta zucchini slice
2h 10min
Tiropita (Greek cheese pie)
1h 10min
Southern-style chilli with cornbread
2h 55min
Ricotta gnocchi
2h
Palak paneer
1h 15min
Mixed berry clafoutis
40min
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50min