Cihazlar ve Aksesuarlar
Rosemary and thyme polenta chips
Hazırlık 5 dk
Toplam 1sa
2 portions
Malzemeler
-
olive oil plus extra for greasing2 tsp
-
fresh rosemary leaves only, finely chopped1 sprig
-
fresh thyme leaves only, finely chopped1 sprig
-
water480 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
polenta (cornmeal)100 g
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
salt plus extra to taste2 pinches
-
butter for frying20 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
162.6 mg
Protein
3.7 g
Kalori
1246.3 kJ /
297.9 kcal
Yağ
13.5 g
Lif
2.1 g
Doymuş Yağ
5.9 g
Karbonhidrat
40.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Cooking for Me and You
70 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Cypriot grain salad
45 Min
Broccoli mustard pasties
1 Std. 55 Min
Ricotta and polenta chips
2 Std. 20 Min
Ricotta patties with chilli lime corn
1 Std. 20 Min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1 Std. 5 Min
Ricotta gnocchi
2 Std.
Polenta
25 Min
Mushroom ragu with polenta toast
1 Std. 40 Min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1 Std. 55 Min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 Std. 15 Min
Parsnip and bean mash
25 Min
Vitality truffles
25 Min