![Rosemary and thyme polenta chips Rosemary and thyme polenta chips](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/53CDA639-8A14-4DC3-9121-F37C238B8A24/Derivates/244144F9-6171-4C8C-B6DD-423E8C55B851.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 tsp olive oil, plus extra for greasing
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only, finely chopped
- 1 sprig fresh thyme, leaves only, finely chopped
- 480 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g polenta (cornmeal)
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 2 pinches salt, plus extra to taste
- 20 g butter, for frying
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1246.3 kJ / 297.9 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Karbonhidrat
- 40.1 g
- Yağ
- 13.5 g
- Doymuş Yağ
- 5.9 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 162.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mushroom ragu with polenta toast
1 godz. 40 min
Asparagus risotto
40min
Polenta
25 dk
Basil pesto
10min
Polenta zucchini slice
2 godz. 10 min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 Std. 20 Min
Baba ghanoush
1sa
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2sa 30 dk
Ricotta and polenta chips
2 Std. 20 Min
Falafel with beetroot hommus
20min
Traditional hommus
25hod. 5min
Hommus
15 dk