Cihazlar ve Aksesuarlar
Rosemary and thyme polenta chips
Hazırlık 5 dk
Toplam 1sa
2 portions
Malzemeler
-
olive oil plus extra for greasing2 tsp
-
fresh rosemary leaves only, finely chopped1 sprig
-
fresh thyme leaves only, finely chopped1 sprig
-
water480 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
polenta (cornmeal)100 g
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
salt plus extra to taste2 pinches
-
butter for frying20 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
162.6 mg
Protein
3.7 g
Kalori
1246.3 kJ /
297.9 kcal
Yağ
13.5 g
Lif
2.1 g
Doymuş Yağ
5.9 g
Karbonhidrat
40.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Cooking for Me and You
70 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Peanut butter
5 Min
Focaccia
2 Std. 5 Min
Basil pesto
10 Min
Polenta zucchini slice
2 Std. 10 Min
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26 Std. 15 Min
Spinach and feta galette
1 Std. 50 Min
Ricotta and polenta chips
2 Std. 20 Min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 Min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16 Std. 20 Min
Zucchini pistachio loaf
1 Std. 30 Min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 Std. 15 Min
Beetroot, feta and spinach quiche
1 Std. 40 Min