Rosemary and thyme polenta chips

Rosemary and thyme polenta chips

4.4 63 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 1sa
2 portions

Malzemeler

  • olive oil plus extra for greasing
    2 tsp
  • fresh rosemary leaves only, finely chopped
    1 sprig
  • fresh thyme leaves only, finely chopped
    1 sprig
  • water
    480 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    2 tsp
  • polenta (cornmeal)
    100 g
  • ground black pepper to taste
    1 pinch
  • salt plus extra to taste
    2 pinches
  • butter for frying
    20 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 162.6 mg
Protein 3.7 g
Kalori 1246.3 kJ / 297.9 kcal
Yağ 13.5 g
Lif 2.1 g
Doymuş Yağ 5.9 g
Karbonhidrat 40.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...