Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 50 g eschalots
- 2 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil
- 40 g salted butter
- 320 g Arborio rice
- 150 g dry white wine
- 650 g water
- 1 tsp saffron
- 1 - 2 tsp salt, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2140.3 kJ / 509.5 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Karbonhidrat
- 63.9 g
- Yağ
- 22.9 g
- Doymuş Yağ
- 10.5 g
- Lif
- 2.2 g
- Sodyum
- 1402.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto with lemon, thyme and feta
30 Min
Baba ghanoush
1h
Asparagus risotto
40 Min
Pear and blue cheese risotto
30 Min
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Polenta
25min
Mushroom risotto
30 Min
Fresh pasta dough
1h
Choron sauce (Tomato béarnaise)
20 Min
Risotto verde
45min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 Min
Gnocchi
1h 40min