Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 50 g eschalots
- 2 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil
- 40 g salted butter
- 320 g Arborio rice
- 150 g dry white wine
- 650 g water
- 1 tsp saffron
- 1 - 2 tsp salt, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2140.3 kJ / 509.5 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Karbonhidrat
- 63.9 g
- Yağ
- 22.9 g
- Doymuş Yağ
- 10.5 g
- Lif
- 2.2 g
- Sodyum
- 1402.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmon and fennel risotto
30min
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55min
Risotto with zucchini and prawns
1h 15 min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Risotto verde
45min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Asparagus risotto
40min
Mushroom risotto
30min
Crostata di marmalata (Italian jam tart)
2h 35 min
Polenta
25 min
Brie, speck and walnut risotto
25 min
Gnocchi
1h 40min