Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ricotta
- 1800 g full cream milk
- 80 g white vinegar
Ricotta gnocchi
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 150 g "00" pasta flour or plain flour
- 1 egg
- salt, to taste
- ground nutmeg, to taste
Gnocchi sauce
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- ¼ lemon, zest only, no white pith
- 30 g sunflower seeds
- 30 g pepitas
- 30 g pickled capers
- 150 - 200 g pancetta, cut into pieces (1 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 250 g cherry tomatoes, cut into halves
- 30 g lemon juice, (approx. 1 lemon)
- 3 leaves fresh silverbeet, (approx. 80 g), thinly sliced (1 cm)
- 2 pinches ground black pepper
- water, for boiling
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3938.3 kJ / 937.5 kcal
- Protein
- 55 g
- Karbonhidrat
- 68.7 g
- Yağ
- 49 g
- Doymuş Yağ
- 22.6 g
- Lif
- 4.4 g
- Sodyum
- 2387.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gozleme
1 Std. 40 Min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 Min
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
55 Min
Homemade ricotta
1h 15min
Focaccia
2h 5min
Mushroom risotto
30min
Basil pesto
10 min
Fresh pasta dough
1h
Wholemeal crumpets
1 Std. 40 Min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Pumpkin and ricotta cannelloni
1 godz. 20 min
Gnocchi
1 Std. 40 Min