Cihazlar ve Aksesuarlar
Ricotta gnocchi
Hazırlık 30 dk
Toplam 2sa
4 portions
Malzemeler
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Ricotta gnocchi
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
"00" pasta flour or plain flour150 g
-
egg1
-
salt to taste
-
ground nutmeg to taste
Gnocchi sauce
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
lemon zest only, no white pith¼
-
sunflower seeds30 g
-
pepitas30 g
-
pickled capers30 g
-
pancetta cut into pieces (1 cm)150 - 200 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
cherry tomatoes cut into halves250 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)30 g
-
fresh silverbeet (approx. 80 g), thinly sliced (1 cm)3 leaves
-
ground black pepper2 pinches
-
water for boiling
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
2387.1 mg
Protein
55 g
Kalori
3938.3 kJ /
937.5 kcal
Yağ
49 g
Lif
4.4 g
Doymuş Yağ
22.6 g
Karbonhidrat
68.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Focus on Ricotta
7 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2sa 30 dk
Homemade ricotta
1sa 15 dk
Focaccia
2sa 5 dk
Fresh pasta dough
1sa
Fragrant pipis
30 dk
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26sa 15 dk
Mushroom ragu with polenta toast
1sa 40 dk
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2sa
Ricotta and polenta chips
2sa 20 dk
Risotto verde
45 dk
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 dk
Gnocchi
1sa 40 dk