Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ricotta
- 1800 g full cream milk
- 80 g white vinegar
Ricotta gnocchi
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 150 g "00" pasta flour or plain flour
- 1 egg
- salt, to taste
- ground nutmeg, to taste
Gnocchi sauce
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- ¼ lemon, zest only, no white pith
- 30 g sunflower seeds
- 30 g pepitas
- 30 g pickled capers
- 150 - 200 g pancetta, cut into pieces (1 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 250 g cherry tomatoes, cut into halves
- 30 g lemon juice, (approx. 1 lemon)
- 3 leaves fresh silverbeet, (approx. 80 g), thinly sliced (1 cm)
- 2 pinches ground black pepper
- water, for boiling
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3938.3 kJ / 937.5 kcal
- Protein
- 55 g
- Karbonhidrat
- 68.7 g
- Yağ
- 49 g
- Doymuş Yağ
- 22.6 g
- Lif
- 4.4 g
- Sodyum
- 2387.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 min
Cypriot grain salad
45 min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1h
Homemade ricotta
1h 15min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 min
Focaccia
2u. 5min
Basil pesto
10min
Fresh pasta dough
1h
Gozleme
1h 40min
Pumpkin and ricotta cannelloni
1 godz. 20 min
Gnocchi
1h 40min
Spinach and feta galette
1 Std. 50 Min