![Risotto with lemon, thyme and feta Risotto with lemon, thyme and feta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C754AB30-020E-4D75-A8F0-B0E387297455/Derivates/02691A97-7A02-47D9-9C79-3905105A0296.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 100 g leeks, white part only, cut into pieces (3-4 cm)
- 2 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g salted butter
- 320 g Arborio rice
- 50 g dry white wine
- 750 g water
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 150 g Danish feta, cut into cubes (1 cm)
- 2 pinches ground white pepper, plus extra to taste
- 1 - 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- salt, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2008.3 kJ / 478 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Karbonhidrat
- 65.2 g
- Yağ
- 17.3 g
- Doymuş Yağ
- 9.6 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 851.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Asparagus risotto
40min
Pumpkin risotto with bacon
40min
Mushroom risotto
30 dk
Basil pesto
10min
Semolina gnocchi with asparagus
1sa 15 dk
Beetroot risotto
35min
Salmon and fennel risotto
30 dk
Risotto with zucchini and prawns
1sa 15 dk
Risotto verde (TM6)
30 dk
Risotto verde
45min
White fish and lemon risotto
30 dk
Cauliflower soup with bacon dust
35min