Cihazlar ve Aksesuarlar
Risotto with lemon, thyme and feta
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 portions
Malzemeler
-
lemon zest only, no white pith½
-
leeks white part only, cut into pieces (3-4 cm)100 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
salted butter20 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine50 g
-
water750 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
Danish feta cut into cubes (1 cm)150 g
-
ground white pepper plus extra to taste2 pinches
-
fresh thyme leaves only1 - 2 sprigs
-
salt to taste
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
851.5 mg
Protein
11.8 g
Kalori
2008.3 kJ /
478 kcal
Yağ
17.3 g
Lif
2.8 g
Doymuş Yağ
9.6 g
Karbonhidrat
65.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Signature Risottos
9 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1sa
Pumpkin risotto with bacon
40 dk
Cauliflower gratin
1sa
Gluten free chicken and leek pies
3sa 20 dk
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 dk
Risotto verde
45 dk
Gruyère salmon patties with salad
1sa 20 dk
Asparagus risotto
40 dk
Brie, speck and walnut risotto
25 dk
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1sa 25 dk
Classic mushroom risotto
30 dk
Milanese risotto
25 dk