Risotto with lemon, thyme and feta

Risotto with lemon, thyme and feta

4.1 72 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 portions

Malzemeler

  • lemon zest only, no white pith
    ½
  • leeks white part only, cut into pieces (3-4 cm)
    100 g
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • salted butter
    20 g
  • Arborio rice
    320 g
  • dry white wine
    50 g
  • water
    750 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    2 tsp
  • Danish feta cut into cubes (1 cm)
    150 g
  • ground white pepper plus extra to taste
    2 pinches
  • fresh thyme leaves only
    1 - 2 sprigs
  • salt to taste

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 851.5 mg
Protein 11.8 g
Kalori 2008.3 kJ / 478 kcal
Yağ 17.3 g
Lif 2.8 g
Doymuş Yağ 9.6 g
Karbonhidrat 65.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...