Risotto with lemon, thyme and feta
TM6 TM5 TM31

Risotto with lemon, thyme and feta

4.1 (53 değerlendirme)

Malzemeler

  • ½ lemon, zest only, no white pith
  • 100 g leeks, white part only, cut into pieces (3-4 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 20 g salted butter
  • 320 g Arborio rice
  • 50 g dry white wine
  • 750 g water
  • 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 150 g Danish feta, cut into cubes (1 cm)
  • 2 pinches ground white pepper, plus extra to taste
  • 1 - 2 sprigs fresh thyme, leaves only
  • salt, to taste

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
2008.3 kJ / 478 kcal
Protein
11.8 g
Karbonhidrat
65.2 g
Yağ
17.3 g
Doymuş Yağ
9.6 g
Lif
2.8 g
Sodyum
851.5 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler