Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 200 g green asparagus (approx. 1 bunch)
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 440 g water
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 2 tbsp olive oil
- 180 g Arborio rice
- 160 g dry white wine
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 2 - 3 tsp butter, to serve (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2715.2 kJ / 649 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Karbonhidrat
- 80.1 g
- Yağ
- 23 g
- Doymuş Yağ
- 7.7 g
- Lif
- 5.1 g
- Sodyum
- 295.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cauliflower soup with bacon dust
35 Min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 Min
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30 Min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 Std. 15 Min
Pear and blue cheese risotto
30 Min
Mushroom ragu with polenta toast
1 Std. 40 Min
Mushroom risotto
30 Min
Salmon and fennel risotto
30 Min
Risotto verde
45 Min
Beetroot risotto
35 Min
Zucchini, Brie and basil soup
35 Min
Risotto with zucchini and prawns
1 Std. 15 Min