
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Basil oil
- 100 g extra virgin olive oil
- 3 sprigs fresh basil leaves only
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 1 pinch sea salt
- 1 tsp raw sugar
Dough
- ¼ lemon zest only, no white pith
- 60 g semolina
- 90 g Italian "00" flour (see Tips), plus extra for dusting
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 1 egg white
- 40 g water
- 1 pinch sea salt
Filling
- 50 g Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)
- ½ lemon zest only, no white pith
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 4 sprigs fresh basil leaves only
- 2 garlic cloves
- 300 g courgettes cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp oil
- 150 g ricotta drained well (see Tips)
- 1 egg
- 60 g pine nuts
- 60 g pumpkin seeds
- 1 pinch ground nutmeg
- ¼ tsp sea salt to taste
- ¼ tsp ground black pepper to taste
- full cream milk for brushing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 512 kcal / 2150.5 kJ
- Protein
- 15.1 g
- Yağ
- 40.7 g
- Karbonhidrat
- 20.8 g
- Lif
- 3.1 g
- Doymuş Yağ
- 8.1 g
- Sodyum
- 328.7 mg