Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pastry
- 250 g plain flour, plus extra for dusting
- 180 g unsalted butter, chilled and cut into pieces (see Tips)
- 40 g water
- 1 tbsp lemon juice
- 2 pinches salt
- 1 egg yolk
Filling
- 1 garlic clove
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 5 sprigs fresh chives, cut into pieces
- 250 g smooth ricotta cheese
- 40 g sour cream
- 2 eggs, 1 lightly beaten, to glaze
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- ½ tsp sea salt, plus extra to season
- 200 g cherry tomatoes, cut into halves (see Tips)
- rocket, for garnishing
- pine nuts, to serve (optional)
- vincotto (vino cotto), to serve (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2171.9 kJ / 517.1 kcal
- Protein
- 13.3 g
- Karbonhidrat
- 34.3 g
- Yağ
- 35.9 g
- Doymuş Yağ
- 21.8 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 350 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mediterranean pasta salad
50min
Leek and cheddar pudding
1 Std. 20 Min
Filo spinach slice
55min
Courgette strudel
1 Std. 20 Min
Cheese and spring onion galette
1 Std. 15 Min
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2 godz. 25 min
Spinach and artichoke penne
1h 5min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 min
Broccoli mustard pasties
1 Std. 55 Min
Leek and ham tart
1 Std. 55 Min
Brunch bread
1 Std. 15 Min
Spinach and feta galette
1 Std. 50 Min