Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Kalbshaxe (1000-1200 g)
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 40 g Olivenöl
- 3 Tomaten (350 g), geviertelt
- 50 g Staudensellerie, in mundgerechten Stücken
- 100 g Möhren, in mundgerechten Stücken
- 140 g Wasser
- 100 g Weißwein
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - ½ - 1 TL Salz, nach Geschmack
- ½ TL Pfeffer
- 25 g Speisestärke
- 50 g Tomatenmark
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1608 kJ / 385 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 2.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kalbsragout mit Erbsen
1 Std. 15 Min
Rindergeschnetzeltes Stroganoff
1 Std. 40 Min
Lamm mit Artischocken
1 godz. 30 min
Coq au vin
2 godz.
Hackbällchen in Rotwein-Sugo
1 Std. 20 Min
Kaninchen alla Liguria
10h
Kalbstafelspitz
50 min.
Rindfleisch in Rotwein
2 Std. 15 Min
Tintenfischsauce
40 Min
Pissaladière
1 Std. 20 Min
Kalbsleber venezianisch
40 Min
Italienisches Gulasch
2 godz.