Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Kalbshaxe (1000-1200 g)
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 40 g Olivenöl
- 3 Tomaten (350 g), geviertelt
- 50 g Staudensellerie, in mundgerechten Stücken
- 100 g Möhren, in mundgerechten Stücken
- 140 g Wasser
- 100 g Weißwein
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - ½ - 1 TL Salz, nach Geschmack
- ½ TL Pfeffer
- 25 g Speisestärke
- 50 g Tomatenmark
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1608 kJ / 385 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 2.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kalbsleber venezianisch
40min
Ossobuco
3 godz. 40 min
Coq au vin
2h
Schwarzaugen-Bohnen-Ragout mit kleinen Tintenfischen
5 Std. 15 Min
Boeuf Bourguignon
1 Std. 30 Min
Pappardelle mit Lammragout
1 Std.
Perlhuhn Quatre-Épices
50min
Tintenfischsauce
40min
Kalbsragout mit Erbsen
1 Std. 15 Min
Bouillabaisse
1 Std.
Rindfleisch in Rotwein
2h 15min
Gulasch Stroganoff
1 Std. 10 Min