Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Kalbshaxe (1000-1200 g)
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 40 g Olivenöl
- 3 Tomaten (350 g), geviertelt
- 50 g Staudensellerie, in mundgerechten Stücken
- 100 g Möhren, in mundgerechten Stücken
- 140 g Wasser
- 100 g Weißwein
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - ½ - 1 TL Salz, nach Geschmack
- ½ TL Pfeffer
- 25 g Speisestärke
- 50 g Tomatenmark
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1608 kJ / 385 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 2.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Boeuf Bourguignon
3h 30min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1h 30min
Coq au vin
2h
Provenzialisches Lammragout
1h 40min
Rindfleisch in Rotwein
2 godz. 15 min
Rinderschmortopf
1 godz. 55 min
Karibisches Lammragout mit Reiskugeln
9 godz. 15 min
Kaninchen alla Liguria
10 Std.
Ossobuco
3 Std. 40 Min
Boeuf Bourguignon
1h 30min
Kalbsragout mit Erbsen
1 Std. 15 Min
Kalbsleber venezianisch
40min