Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Karibisches Lammragout
-
800
g Lammfleisch aus der Schulter, ohne Knochen (siehe Variante), gewürfelt (3-4 cm),
veya 800 g Lammfleisch für Gulasch, ohne Knochen (siehe Variante), gewürfelt (3-4 cm), - 50 g Orangensaft, frisch gepresst (1 Orange)
- 20 g Zitronensaft, frisch gepresst (½ Zitrone)
- 60 g Worcester-Sauce
- 3 Knoblauchzehen
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 180 g Staudensellerie, in Stücken
- 2 - 4 Stängel Koriander
- 2 - 3 Prisen getrocknetes Oregano
-
2
Lorbeerblätter, frisch
veya 1 getrocknetes Lorbeerblatt - 1 - 1 ½ TL Cayenne-Pfeffer
- 25 g Öl
-
20
g Vollrohrzucker
veya 20 g brauner Zucker - 50 g Tomatenmark
- 1 ½ TL Salz
- 450 g Wasser
Reiskugeln
- 160 g Basmati-Reis
- 400 g Wasser
- 4 Prisen Salz
-
4
TL Öl
veya 4 TL Butter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 2438 kJ / 581 kcal
- Protein
- 45 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 3.9 g
Alternatif tarifler
Slow Cooking Lammcurry mit Gurken-Minz-Couscous
9 Std.
Provenzialisches Lammragout
1 Std. 40 Min
Schweinefleisch Vindaloo
4 Std.
Lamm Rogan Josh
1 Std. 45 Min
Couscous mit Lamm und Gemüse
50min
Beef Madras
1h 30min
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1 Std. 15 Min
Schnelles Lamm-Dhansak
45min
Lamm-Tajine mit Marillen und Honig
1 Std. 50 Min
Schnelles Lamm Dhansak
50min
Wagyu-Eintopf mit Süßkartoffeln (Dubai)
2 Std.
Irish-Stout-Beef (Irland)
1 Std. 15 Min