Cihazlar ve Aksesuarlar
Etli Türlü
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 20 dk
2 porsiyon
Malzemeler
-
domates ikiye bölünmüş130 g
-
soğan ikiye bölünmüş40 g
-
zeytinyağı20 g
-
biber salçası15 g
-
kuzu but, kemiksiz yağsız, kuşbaşı doğranmış (2-3 cm)200 g
-
diş sarımsak2 - 3
-
su oda sıcaklığında550 g
-
kekik, taze½ tk
-
75 g dondurulmuş taze fasulye, çözdürülmüş, kılçığı ayıklanmış, parçalara bölünmüş (5 cm)taze fasulye kılçığı ayıklanmış ve parçalara bölünmüş (5 cm)75 g
-
kırmızı biber küçük parçalara bölünmüş (4 cm)40 g
-
patlıcan küp şeklinde doğranmış (3 cm)75 g
-
kabak küp şeklinde doğranmış (2-2.5 cm)65 g
-
patates kabukları soyulmuş, küp şeklinde doğranmış (2 cm)130 g
-
pul biber¼ tk
-
karabiber1 tutam
-
tuz damak tadına göre½ tk
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
802.7 mg
Protein
22.9 g
Kalori
1730.8 kJ /
413.7 kcal
Yağ
24.9 g
Lif
5.6 g
Doymuş Yağ
7.7 g
Karbonhidrat
28 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Zighini ( Baharatlı ve Kuzu Etli Etiyopya Yahnisi)
1sa 10 dk
Sebzeli Kuzu Yahni
55 dk
Tavuklu Kuzu Etli Bulgur
1sa 10 dk
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40 dk
Etli Taze Fasulye
1sa 10 dk
Etli Bamya
1sa 10 dk
Meyve Nektarı
10 dk
Sebzeli Tavuk
45 dk
Yavaş Pişirilmiş Mantarlı Dana Sokum
5sa 20 dk
Etli Fajita
40 dk
Orman Kebabı
1sa
Zeytinyağlı Pırasa
30 dk