Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g fresh coriander, for serving
- 120 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, cut in round slices (2 mm)
- 1 fresh green chilli, halved
- 15 g olive oil
- 350 g aubergines, cubed (1 cm)
- 150 g red split lentils, rinsed
- 1 tsp black mustard seeds
- 2 tsp garam masala
- 15 g tomato purée
- ¼ tsp fine sea salt
-
300
g vegetable stock
veya 300 g chicken stock - 450 g ripe tomatoes, quartered
- 400 g coconut milk
- 150 g fresh spinach leaves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 731 kJ / 175 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Karbonhidrat
- 24.9 g
- Yağ
- 4.4 g
Alternatif tarifler
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Coconut Dhal
20 min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Garlic and White Bean Stew
50min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min