Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
50
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
veya vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 40 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 120 g onions, quartered
-
600
g ripe tomatoes, cut in pieces (2 cm)
veya 600 g tomatoes, tinned, cut in pieces (2 cm) - 1 ½ tsp fine sea salt, or more to taste
- ½ tsp ground black pepper, or more to taste
- 1 tsp caster sugar
- 450 g aubergines, cut in pieces (2 cm)
- 350 g dried pasta, eg. Farfalle or Amori
- 700 g water
- 5 g fresh basil leaves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2141 kJ / 512 kcal
- Protein
- 17.3 g
- Karbonhidrat
- 75.1 g
- Yağ
- 15.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 godz.
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Ratatouille
40min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2h 45min
Lentil Moussaka
2h 20min
Carrot and Peanut Bake
55min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Lentil moussaka
2h 20min
Tomato and Vegetable Quiche
1h 45min
Pasta alla Norma
50min