Cihazlar ve Aksesuarlar
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 10 dk
6 portions
Malzemeler
-
ripe tomatoes quartered600 g
-
garlic cloves3
-
onions quartered180 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
red split lentils rinsed and drained250 g
-
water350 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
aubergines sliced 7-8 mm (approx. 1 large)300 g
-
courgettes sliced 7-8 mm (approx. 2 medium)300 g
-
vegan cheese, grated (see tip)100 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
9.79 g
Kalori
716 kJ /
171 kcal
Yağ
8.54 g
Lif
5.5 g
Karbonhidrat
13.85 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Vegan
10 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1sa
Lentil Moussaka
3sa 30 dk
Vegetable and Chickpea Tagine
50 dk
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 dk
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 dk
Lentil Moussaka
2sa 20 dk
Vegetable Stroganoff
30 dk
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 dk
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1sa
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 dk
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 dk
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 dk