Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g ripe tomatoes, quartered
- 3 garlic cloves
- 180 g onions, quartered
- 20 g extra virgin olive oil
- 250 g red split lentils, rinsed and drained
- 350 g water
- 2 tsp fine sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 300 g aubergines, sliced 7-8 mm (approx. 1 large)
- 300 g courgettes, sliced 7-8 mm (approx. 2 medium)
- 100 g vegan cheese, grated (see tip)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 716 kJ / 171 kcal
- Protein
- 9.79 g
- Karbonhidrat
- 13.85 g
- Yağ
- 8.54 g
- Lif
- 5.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Mushroom Stroganoff
30 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 Std. 20 Min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 Min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 Std.
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Vegetable Stroganoff
30 Min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min