Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g red lentils
- water, for soaking
- 120 g Parmesan cheese, crust removed, cut in pieces (3 cm)
- 50 g olive oil
- 150 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 1 red pepper, deseeded and cut in pieces
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 120 g red wine
- 1 sprig fresh oregano, leaves only
- 1 tsp ground ginger
- 2 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 550 g aubergines, cut into slices (1 cm)
- 40 g unsalted butter, diced
- 500 g whole milk
- 40 g spelt flour
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1863 kJ / 443 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 8 g
Alternatif tarifler
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 Std. 25 Min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.
Lentil moussaka
2h 20min
Butterbean and Feta Burgers
1hod. 30min
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1 godz. 5 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 Min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 Min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 godz.