Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g red lentils
- water, for soaking
- 120 g Parmesan cheese, crust removed, cut in pieces (3 cm)
- 50 g olive oil
- 150 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 1 red pepper, deseeded and cut in pieces
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 120 g red wine
- 1 sprig fresh oregano, leaves only
- 1 tsp ground ginger
- 2 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 550 g aubergines, cut into slices (1 cm)
- 40 g unsalted butter, diced
- 500 g whole milk
- 40 g spelt flour
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1863 kJ / 443 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 8 g
Alternatif tarifler
Vegetarian Chilli
35 Min
Butterbean and Feta Burgers
1 Std. 30 Min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Lentil moussaka
2 Std. 20 Min
Goat's Cheese Pie
1 Std. 10 Min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Coconut and Spinach Dahl
50 Min