Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Grated Parmesan
-
50
g Parmesan cheese, cut in pieces
veya vegetarian hard cheese, cut in pieces
Polenta
- 180 g polenta
- 700 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled - 20 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
Ratatouille
- 2 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 25 g olive oil
- 200 g peppers,yellow or orange, cut in strips (5 mm)
- 200 g courgettes, sliced (3 mm)
- 250 g aubergines, diced (1.5 cm)
- 300 g tomatoes, quartered
- 1 pinch sugar
- 1 Tbsp dried herbes de Provence
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 250 g cream cheese
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1834 kJ / 438 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Karbonhidrat
- 31.9 g
- Yağ
- 30.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1h 20min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 Std. 35 Min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 Std.
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h