Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Grated Parmesan
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
Polenta
- 800 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 30 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 200 g polenta
Ratatouille
- 3 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 150 g peppers,yellow or orange, cut in strips (2 cm)
- 250 g courgettes, sliced (2 cm)
- 300 g aubergines, diced (2 cm)
- 300 g tomatoes, quartered
- 1 pinch sugar
- 2 Tbsp dried herbes de Provence
- 2 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 250 g cream cheese
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1737.2 kJ / 415.2 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Karbonhidrat
- 32.5 g
- Yağ
- 29.1 g
- Doymuş Yağ
- 14.4 g
- Lif
- 10 g
- Sodyum
- 1046.4 mg
Alternatif tarifler
Chickpea Pancakes
20 min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 min
Lentil Moussaka
3h 30min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1j
Polenta with Ratatouille
1j 20 menit
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 godz. 35 min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1j 20 menit
Pea and Courgette Tarts
1j
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 Std. 15 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1j