Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Grated Parmesan
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
Polenta
- 800 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 30 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 200 g polenta
Ratatouille
- 3 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 150 g peppers,yellow or orange, cut in strips (2 cm)
- 250 g courgettes, sliced (2 cm)
- 300 g aubergines, diced (2 cm)
- 300 g tomatoes, quartered
- 1 pinch sugar
- 2 Tbsp dried herbes de Provence
- 2 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 250 g cream cheese
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1737.2 kJ / 415.2 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Karbonhidrat
- 32.5 g
- Yağ
- 29.1 g
- Doymuş Yağ
- 14.4 g
- Lif
- 10 g
- Sodyum
- 1046.4 mg
Alternatif tarifler
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30 Min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 Std. 25 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Mushroom Stroganoff
30 Min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 godz. 35 min
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Chickpea Pancakes
20 min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 Min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 godz.