Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 tsp fine sea salt
- 1 garlic clove
- 6 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 100 g onions, quartered
- 75 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 75 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 20 g olive oil
- 100 g red lentils
- 200 g roasted red peppers, preserved, drained, sliced
- 100 g sun-blush tomatoes
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 300 g water
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled (see tip)
veya ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 300 g dried tagliatelle (see tip)
- 200 g kale, thick stalks removed, chopped
- 10 g vegan cheese, grated
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2680 kJ / 639 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 78 g
- Yağ
- 23 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Sodyum
- 1344 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Sweet Potato Curry
30min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Vegetarian Chilli
35min
Vegetable Stroganoff
30min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min