Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 tsp fine sea salt
- 1 garlic clove
- 6 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 100 g onions, quartered
- 75 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 75 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 20 g olive oil
- 100 g red lentils
- 200 g roasted red peppers, preserved, drained, sliced
- 100 g sun-blush tomatoes
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 300 g water
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled (see tip)
veya ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 300 g dried tagliatelle (see tip)
- 200 g kale, thick stalks removed, chopped
- 10 g vegan cheese, grated
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2680 kJ / 639 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 78 g
- Yağ
- 23 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Sodyum
- 1344 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Vegetarian Chilli
35min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15 min.
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Vegan Lentil Lasagne
2u. 20min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min