Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g dried brown lentils (soaked for 30 minutes, then rinsed)
- 400 g water
- 150 g red onions, quartered
- 1 dried bay leaf
- 1 garlic clove
- 1 tsp fine sea salt
- 200 g fresh green beans, cut in pieces
- 200 g cauliflower florets, small
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 10 g sherry vinegar
- 40 g extra virgin olive oil
- 1 tsp za'atar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 653 kJ / 156 kcal
- Protein
- 5.17 g
- Karbonhidrat
- 10.23 g
- Yağ
- 10.42 g
- Lif
- 5.19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 Std. 15 Min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min