Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g dried brown lentils (soaked for 30 minutes, then rinsed)
- 400 g water
- 150 g red onions, quartered
- 1 dried bay leaf
- 1 garlic clove
- 1 tsp fine sea salt
- 200 g fresh green beans, cut in pieces
- 200 g cauliflower florets, small
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 10 g sherry vinegar
- 40 g extra virgin olive oil
- 1 tsp za'atar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 653 kJ / 156 kcal
- Protein
- 5.17 g
- Karbonhidrat
- 10.23 g
- Yağ
- 10.42 g
- Lif
- 5.19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1 Std. 30 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Balsamic Spelt Salad
20min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1 godz. 35 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 Std.
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30min