Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g dried brown lentils (soaked for 30 minutes, then rinsed)
- 400 g water
- 150 g red onions, quartered
- 1 dried bay leaf
- 1 garlic clove
- 1 tsp fine sea salt
- 200 g fresh green beans, cut in pieces
- 200 g cauliflower florets, small
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 10 g sherry vinegar
- 40 g extra virgin olive oil
- 1 tsp za'atar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 653 kJ / 156 kcal
- Protein
- 5.17 g
- Karbonhidrat
- 10.23 g
- Yağ
- 10.42 g
- Lif
- 5.19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Garlic and White Bean Stew
50 min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1h 30min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2h 35min
Green Goddess Quinoa Salad
40 min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 Std. 15 Min