Uyumlu sürümler
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tomato Sauce
- 2 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 10 g olive oil
- 1000 g passata
- 20 g fresh basil leaves, torn in pieces
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 150 g cavolo nero
- 400 g fresh wild mushrooms
Rocket Walnut Pesto
- 150 g olive oil
- 150 g rocket leaves
- 55 g walnuts
- 15 g lemon juice
- 1 garlic clove
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch dried chilli flakes
Vegan Béchamel Sauce
- 500 g soya milk
- 50 g plain flour
- 50 g vegan margarine
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground nutmeg
- ½ tsp Dijon mustard
Finalisation
- 9 dried lasagne pasta sheets (see tip)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2069.1 kJ / 494.5 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Karbonhidrat
- 47.9 g
- Yağ
- 30.8 g
- Doymuş Yağ
- 4.7 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 594.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min
Mushroom Wellington
2h 20 min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 min
Supreme Plant Poke Bowl
1h 10 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3h 20min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10 min
Satay Tofu Kebabs
1h 5min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12 Std. 20 Min
Gluten-free Vegan Lasagne
2h 20 min
Vegan Bean Burgers
1h 20min