Uyumlu sürümler
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tomato Sauce
- 2 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 10 g olive oil
- 1000 g passata
- 20 g fresh basil leaves, torn in pieces
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 150 g cavolo nero
- 400 g fresh wild mushrooms
Rocket Walnut Pesto
- 150 g olive oil
- 150 g rocket leaves
- 55 g walnuts
- 15 g lemon juice
- 1 garlic clove
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch dried chilli flakes
Vegan Béchamel Sauce
- 500 g soya milk
- 50 g plain flour
- 50 g vegan margarine
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground nutmeg
- ½ tsp Dijon mustard
Finalisation
- 9 dried lasagne pasta sheets (see tip)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2069.1 kJ / 494.5 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Karbonhidrat
- 47.9 g
- Yağ
- 30.8 g
- Doymuş Yağ
- 4.7 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 594.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Vegan Bean Burgers
1h 20 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Coconut and Spinach Dahl
50min
Vegan Aubergine Rolls
11h 15min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 Std. 10 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Vegan Lentil Lasagne
2 Std. 20 Min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min