Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g firm tofu
- 60 g light soy sauce
- 40 g cornflour
- 1 ½ tsp garlic powder
- 1 ¾ tsp fine sea salt, plus 1 pinch
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 g pineapple, cut in pieces (5 cm)
- 100 g red pepper, cut in pieces (5 cm)
- 250 g red onions, quartered
- 55 g tomato ketchup
- 115 g caster sugar, plus 1 tsp
- 55 g rice vinegar, plus 1 tsp
- 1155 g water
- 40 g vegetable oil, plus extra for frying
- 300 g white long grain rice
- 150 g carrots, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 garlic cloves
- 1 stalk fresh lemon grass, white part only, cut in pieces (1 cm)
- sesame seeds, for garnishing
- spring onions, thinly sliced, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3311.2 kJ / 791.4 kcal
- Protein
- 29.3 g
- Karbonhidrat
- 124.8 g
- Yağ
- 22.1 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 7.9 g
- Sodyum
- 1783.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2hod.
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 Min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 Std. 45 Min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min
Satay Tofu Kebabs
1 godz. 5 min
Massaman Curry with Jasmine Rice
1 godz.
Mushroom Wellington
2h 20min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 Min