Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g firm tofu
- 60 g light soy sauce
- 40 g cornflour
- 1 ½ tsp garlic powder
- 1 ¾ tsp fine sea salt, plus 1 pinch
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 g pineapple, cut in pieces (5 cm)
- 100 g red pepper, cut in pieces (5 cm)
- 250 g red onions, quartered
- 55 g tomato ketchup
- 115 g caster sugar, plus 1 tsp
- 55 g rice vinegar, plus 1 tsp
- 1155 g water
- 40 g vegetable oil, plus extra for frying
- 300 g white long grain rice
- 150 g carrots, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 garlic cloves
- 1 stalk fresh lemon grass, white part only, cut in pieces (1 cm)
- sesame seeds, for garnishing
- spring onions, thinly sliced, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3311.2 kJ / 791.4 kcal
- Protein
- 29.3 g
- Karbonhidrat
- 124.8 g
- Yağ
- 22.1 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 7.9 g
- Sodyum
- 1783.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 Min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40 min
Crispy Korean Tofu
1h 20min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min