Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Kale Pesto
- 50 g walnut halves
- 80 g kale, tough stalks removed, chopped
- water, boiling
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 25 g fresh basil leaves (1 large handful)
- 80 g olive oil
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Pasta Salad
- 1200 g water
- 400 g orzo
- 300 g cherry tomatoes, halved
- 1 yellow pepper, sliced (5 mm) (approx. 150 g)
- 300 g bocconcini, torn in halves
- 100 - 120 g rocket
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1513 kJ / 362 kcal
- Protein
- 13.8 g
- Karbonhidrat
- 31.5 g
- Yağ
- 19.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 Min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30min
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25 Min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 dk
Beetroot Harissa Falafel; Sumac-spiced Houmous; Tomato Pomegranate Salad with Perfect Pitta
1h 20min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1h 15min
Green Goddess Quinoa Salad
40 dk
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45min
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45min
Detox Salad
10 min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1sa
Mexican Quinoa Salad
30min