Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 10 g lime juice
- 5 g sesame oil
- 60 g rice vinegar
- 25 g maple syrup
- 25 g toasted sesame seeds
- 30 g cornflour
-
60
g tamari
veya light soy sauce - ½ tsp dried chilli flakes
- 900 g cauliflower florets, halved if large
- 250 g basmati rice
- 2 garlic cloves
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 20 g olive oil
- 1 red chilli, halved, seeds removed
- 50 g spring onions, cut in pieces, plus 1 finely sliced for garnishing
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled (see tip)
veya ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 30 g hoisin sauce
- 200 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2133 kJ / 506 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 82 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Sodyum
- 892 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vegetarian Chilli
35min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 Min
Crispy Korean Tofu
1 Std. 20 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 Min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 Min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 Min