Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g dried chickpeas
- water, for soaking
- 300 g raw beetroot, peeled, cut in pieces (4 cm)
- 150 g onions, quartered
- 50 g olive oil
- 2 tsp ground cumin
- 70 g breadcrumbs
- 1 Tbsp tahini
- 2 ½ tsp fine sea salt
- 30 g blanched almonds
- 15 g red wine vinegar
- 1 tsp sugar
- 60 g fresh mint leaves, roughly chopped
- 300 g cherry tomatoes, halved
- 70 g pomegranate seeds
- 6 pitta breads, for serving (see tip)
- houmous, for serving (see tip)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2474.6 kJ / 591.5 kcal
- Protein
- 16.6 g
- Karbonhidrat
- 69.1 g
- Yağ
- 30 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 12.4 g
- Sodyum
- 1318.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Coconut and Spinach Dahl
50min
Mexican Quinoa Salad
30 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20min
Falafel with Tomato and Coconut Sauce
9h
Baba Ganoush
1h
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 Std.
Satay Tofu Kebabs
1 Std. 5 Min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
45min