Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g dried chickpeas
- water, for soaking
- 300 g raw beetroot, peeled, cut in pieces (4 cm)
- 150 g onions, quartered
- 50 g olive oil
- 2 tsp ground cumin
- 70 g breadcrumbs
- 1 Tbsp tahini
- 2 ½ tsp fine sea salt
- 30 g blanched almonds
- 15 g red wine vinegar
- 1 tsp sugar
- 60 g fresh mint leaves, roughly chopped
- 300 g cherry tomatoes, halved
- 70 g pomegranate seeds
- 6 pitta breads, for serving (see tip)
- houmous, for serving (see tip)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2474.6 kJ / 591.5 kcal
- Protein
- 16.6 g
- Karbonhidrat
- 69.1 g
- Yağ
- 30 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 12.4 g
- Sodyum
- 1318.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Sumac-spiced Houmous
5min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1h 30min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1h 45min
Spanakopita
2h 10min
Dark Chocolate, Clementine and Hazelnut Torte
1h 15min
Falafel with Tomato and Coconut Sauce
9 Std.
Sumac and Tahini Houmous
10min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min
Coconut and Spinach Dahl
50min